Wie zijn we

Management Aan Tafel is een initiatief van Brewery of Ideas (MAT) en wordt aangestuurd door Peter Buelens en Manon Erb. 

Peter begeleidt als managementconsultant de directies van bedrijven en overheidsinstellingen bij de ontwikkeling en implementatie van hun strategie en hun 'operational excellence'. Daarnaast is hij ook een veelgevraagd spreker, gastdocent en auteur van verschillende wetenschappelijke bijdragen. Maar bovenal heeft hij een grote liefde voor kwalitatieve managementliteratuur.

Manon is co-organisator van deze ontbijtsessies. Naast cultuur-afficionado draagt ze als Business Development Manager bij BOI zorg voor de communicatie en de branding van MAT. 

Onze passie voor management, kwaliteit en boeken heeft ervoor gezorgd dat Management aan Tafel snel is uitgegroeid tot een vast begrip en een ‘must do’ voor elke manager. Bovendien een reden om zich ‘voor de files’ in de richting van kantoor te begeven.

Deze ontbijtgesprekken komen mede tot stand door samenwerking met o.a. uitgeverij Lannoo Campus en uitgeverij die Keure, twee uitgevers die synoniem staan voor kwalitatieve vakliteratuur.
Eén of tweemaal per maand wordt er uit het aanbod één auteur met zijn of haar boek in de kijker gezet. Het accent ligt op inhoud, toegevoegde waarde, netwerking en interactie tussen de aanwezige managers en de auteur. 

Popular Articles