Ontbijtgesprekken: Inschrijving

U komt toch ook? Reserveren kan door simpelweg uw gegevens te registreren op onderstaand formulier en uw gewenste keuze te maken. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestigingsmail met een bijgevoegd factuur. 

To be announcedProgramma
07u00 - 07u30     Verwelkoming
07u30 - 08u00     Ontbijt 

08u00 - 09u00     Boekvoorstelling
09u00 - 09u30     Netwerkgelegenheid met aanwezigen en auteur 


Waar?               Van Der Valk Hotel Brussels Airport te Zaventem

 

Wanneer? To be announced

Kostprijs: € 99 voor het boek + de ontbijtsessie

Hieronder inschrijven: 
VORIG EVENT - 24 januari 2018
'Blockchain is WTF'
Op 22 januari stelde Gerrie Smits zijn boek 'Blockchain is WTF' aan ons voor. De hoofdzaak: hoe werkt blockchain? Wat kan je er mee doen? Waarom is het zo fundamenteel?

VORIG EVENT - 20 DECEMBER 2017
'What the Fund?'VORIG EVENT - 22 NOVEMBER 2017
'Game Changing Innovation'


VORIG EVENT - 20 SEPTEMBER 2017
'From idea to Product/Market FIT'

Omar Mohout, dé duizendpoot wat betreft ondernemen, stelt zijn boek 'From idea to product/market fit' voor. Ondanks wat de baseline van het boek 'An inspirational startup guide to turn ideas into action' laat vermoeden, is het van toepassing op alle types organisaties. 


VORIG EVENT - 20 APRIL 2017
'Influencers' door Carole LamarqueCarole Lamarque stelt 'Influencers' voor, het eerste boek dat het totaalplaatje van influencer marketing schetst. Het laat iedere CEO, CMO en potentiële trendsetter inzien hoe je een boodschap kan verspreiden en geeft je een stappenplan om te beslissen over het soort magnetische content, het tijdstip en het type influencer waarop je het best inzet.
VORIG EVENT: 16 MAART 2017
'Werken aan Merken' door Jan Denys
Op 16 maart opent Jan Denys de ochtend met zijn spiksplinternieuwe boek; 'Werken aan Merken'.
Als autoriteit op het vlak van employer branding weet Jan Denys als geen ander wat een bedrijf nodig heeft om een sterk werkgeversmerk te kunnen uitbouwen en dit bovendien te behouden. 
Want waarom wil iedereen nu net bij Google, Tesla, Facebook, e.d. werken?En hoe kan jouw bedrijf dit imago vergaren?VORIG EVENT: 1 FEBRUARI 2017
'The Dualarity' door Olivier Van Duüren
Na 22 jaar internationaal werken bij Microsoft heeft Olivier een unieke visie op innovatie, transformatie en menselijk gedrag. Hij is 'public speaker', 'trend sensemaker', 'executive whisperer' en auteur. De digitale wereld staat voor de deur en zal voor onze industrie, overheid en samenleving vele veranderingen inhouden, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Vind je balans tussen het blijven presteren op korte termijn en transformeren op lange termijn!
'The Dualarity' biedt er een klare kijk op. Het brengt de implicaties, de gevolgen en de opportuniteiten in beeld en geeft je de nodige energie bij je eigen transformatie. 
VORIG EVENT: 24 NOVEMBER 2016
'Bankgeheim' door Peter Devlies


Peter Devlies, CFO van Bank J.Van Breda en CEO van ABK bank,  biedt ons tijdens deze ontbijtsessie inzicht in hoe banken werken en hoe u als manager, zonder voorkennis, het onderscheid kan maken tussen sterke en onevenwichtige banken.

Het boek gaat dieper in op de fundamenten van een evenwichtige bank en verklaart de basisbegrippen die je moet kennen om op een kritische maar objectieve manier naar banken te kijken. Bankgeheim biedt een klare kijk op een sector die voor de meesten onder ons als eerder ondoorzichtig wordt ervaren.
Kortom, een materie waarin u als bedrijfsleider maar beter wat extra inzicht kan hebben. En tegelijk een goede voorbereiding op uw volgend gesprek met uw bankdirecteur.

VORIG EVENT : 3 NOVEMBER 2016
Smart Cities door Pieter Ballon - Boekenbeurs NocturneIn zijn boek Smart Cities beschrijft Pieter hoe we de kracht van ICT kunnen inzetten om onze mobiliteit, energievoorziening, stadsbeleving en veiligheid grondig te verbeteren.
En hij stelt terecht de vraag hoe we steden leefbaar kunnen houden, nu ze groter en moeilijker te beheersen worden dan ooit tevoren? En hoe weeg je pakweg de nood aan veiligheid af tegenover die aan privacy
Smart cities toont aan dat we een balans moeten vinden tussen de mogelijkheden en valkuilen die technologie met zich meebrengt, en welke modellen we het best volgen.
VORIG EVENT : 29 SEPTEMBER 2016
Luk Dewulf met 'Ik kies voor mij Talent'

Weten waar jij en je werknemers goed in zijn, betekent zelfrealisatie en authenticiteit. Het is ook de poort naar bijdragen aan een positieve en effectieve organisatie. In feite is het bijna een levensverzekering voor je bedrijf en een garantie op blijvende goesting voor werken en leren, in eender welke functie en op eender welke leeftijd. Zo krijg je uiteindelijk een sterkere organisatie, waar de autonome motivatie van elke medewerker sterker wordt. Ontdek hoe u talentontwikkeling kan stimuleren, niet alleen voor uzelf maar ook voor uw team!
"Een must voor iedere leidinggevende die het verschil wil maken in zijn organisatie."


VORIG EVENT: 1 JUNI 
'Digital Transformation' met Jo Caudron'Digitaal' is en wordt de essentie van zowat elke organisatie. De laatste jaren hielp Jo Caudron talrijke organisaties op weg om zich klaar te maken voor de digitale revolutie. Daaruit ontstond het Digital Transformation-model, wat de impact van het digitale op de activiteiten van een organisatie verklaart en voorspelt. Deze ontbijtvoorstelling laat u aan de hand van concrete cases ontdekken hoe u en uw bedrijf 'Digitaal' kunnen integreren in de meest uiteenlopende bedrijfstakken! 
VORIG EVENT: 24 MAART
'Kopmannen' met Jan De Schepper Op 24 maart was Jan De Schepper, auteur van het boek 'Kopmannen', exclusief te gast op het eerste ontbijtgesprek in de reeks 'Management aan Tafel'. Jan was voordien CEO bij Telindus en VP bij Belgacom en is vandaag actief als board of strategisch adviseur bij bedrijven zoals ADM, Barco, Securitas, Astrid, Novatech, enzovoort. Samen met een 30-tal andere topmanagers schoof u mee aan tafel en kon u persoonlijk kennis maken met een interessant managementboek én met zijn auteur.
Popular Articles